jäsenyritys
Y-tunnus: 2210205-9
Puhelin: 0400 644764
Sähköpostit: etunimi(at)alvarandersin.fi

Alvar Andersin Oy


Vuorenlahdentie 24

40950 MUURAME
FINLAND

0400 644764

Sähköposti/henkilöt suoraan:

janne(at)alvarandersin.fi

Y-tunnus: 2210205-9

Laskutusosoitteet

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 003722102059
Operaattori: Apix Messaging Oy

Laskut paperisena postitse:
Alvar Andersin Oy
Vuorenlahdentie 24
40950 Muurame

Laskut sähköposti-liitteinä:
003722102059@procountor.apix.fi

Virheilmoitukset ja reklamaatiot:
janne@alvarandersin.fi

Yritys

Alvar Andersin Oy tähtää kestäviin arvoihin!

Yritystoiminnalla tavoiltetavat arvot ovat ensisijaisesti liiketaloudellisia, jolloin fokus on yhtiön menestyksessä ja omaisuuden arvon nousussa. Mutta vähintään yhtä tärkeää on tapa, jolla yhtiön omistajat ja henkilökunta toimivat. Periaatteemme on hyvien käytös- ja liiketapojen mukainen toiminta - siis arvokkuus!

Arvojen kestävyys on monipuolisesti mitattavaa, Alvar Andersin Oy:ssä sitä arvioidaan:

a) toiminnan ekologisuudella

b) oman eettisen koodin kestävyydellä läpi erilaisten aikojen

c) taloudellisten tavoitteiden tarkasteluvälillä; arvoa haetaan "kvarttaalin" sijasta yli 10 vuoden tähtäimellä.

  

Kaupallista ajattelua perintönä 1910-luvulta saakka

Alvar Andersin Oy:n historia juurtuu aitoon pohjois-karjalaiseen kauppiasperinteeseen; Väinö Kontkasen 1910-luvulla Joensuun torille tekemiin markkinamatkoihin. Polvijärven pojalla oli toripäivinä edessään tallattavaa maantietä maratonin verran - yhteen suuntaan. Voimakas oli siis nuoren "Vännin" kiinnostus kaupalliseen toimintaan. Torikaupan kautta ura johti lopulta arvostetuksi vaatekauppiaaksi, edelleen samaisen torin äärelle, mutta nyt pankkitalon kivijalkaan. Liikkeessään Vänni vaatetti Anni-vaimonsa kera uitolta kaupunkiin tulevat miehet salonkikelpoisiksi. Tuotteet ja palvelu olivat ensiluokkaisia, niin myös liiketoiminnan eettinen kestävyys.

Tokion olympiavuonna syntynyt Vännin tyttärenpoika Alvar sai jo ennen kouluikäänsä nauttia kivijalan liikkeen arvokkaan rauhallisesta tunnelmasta ja toisaalta iloisesta karjalaisesta torielämästä, Joensuun torilla kaikki tunsivat toisensa ja varsinkin Vännin. Rupattelun lomassa tehtiin kauppoja: tarvikkeet, autot ja kiinteistöt vaihtoivat omistajiaan. Joskus kaadettiin ostajan perämetsää tai maksuksi sovittiin uuden jäniskoiran koulutus kauppakumppanin "vanhan ajomestarin" apulaisena. Haukku kävi Uskalista Ilomantsiin, mutta liikekumppaneita ei tarvinnut koskaan haukkua; kaupat tehtiin aina molempia osapuolia tyydyttävin ehdoin eli nykytermein tilanne oli "WIN-WIN".

Positiivisen kaupankäynnin ja hyvän palvelun hengessä on sittemmin perustettu useita markkinoilla menestyneitä yhtiötä. Lopulta markinnoinnin, myynnin ja palvelunlaadun koulutusta tuottavan Alvar Andersin Oy:n perustaminen vuonna 2008 oli luonnollinen vaihe jo pitkässä sukuyhtiöiden kehityskaaressa. Suomen itsenäisyyden ajan karttuneesta kaupallisesta ajattelutavasta, asenteesta ja osaamisesta oli tullut aika tehdä oma tuote!